Over mij

Hoi! Mag ik mij even voorstellen: ik ben Gerda Brenkman. Als coach en IEMT-practioner is het mijn doel om mensen zoals jij weer in hun kracht te laten staan. Blij en gelukkig, zonder beperkende overtuigingen. Want: alles is mogelijk.

Op welk punt je ook staat in je leven, je hebt altijd een keuze. Soms makkelijk, soms moeilijk, maar jij bent degene die bepaalt waar je reis stopt. Of je accepteert dat je op je eindbestemming bent aangekomen of je ziet dit als een soort tussenstop richting je einddoel. Ben jij klaar om je reis te hervatten? Ik kan jou daarbij bij helpen.

Ga je mee op reis?

Naast mijn huisdieren en tuinieren, is reizen mijn grootste liefhebberij. Van Italië tot Georgië en van Uzbekistan tot Oekraïne. Samen met mijn man Eric heb ik al vele mooie plekken op de wereld mogen zien en op één van die plekken is dit hele avontuur voor mij begonnen.

Middenin de woestijn in Jordanië.

Overdag is het warm in de woestijn, maar na zonsondergang daalt de temperatuur sterk. We verbleven die nacht in Wadi Rum en ik raakte onderkoeld. Met mijn achtergrond in de zorg kon ik rationeel bedenken dat mensen mij warm en wakker moesten houden, maar ik wist ook: dit kan wel eens mijn dood worden.

Dit is het startpunt geweest van mijn burn-out. Iets waarvan ik dacht dat het mij nooit zou overkomen. Sterker nog: ik dacht in eerste instantie wel weer met een week aan het werk te zijn. Niet dus.

Wat nu?

Snel kwam het besef dat ik niet meer terug wilde en kon naar mijn oude leven, maar wat dan wel? In mijn hersteltraject ben ik in contact gekomen met NLP. Waar ik altijd fysiek aan het reizen was, was het nu tijd voor een reis naar binnen. En dat was er eentje met hobbels…

Als mens hebben we vaak beperkende overtuigingen zoals: “Wie zit er nu op mij te wachten” of “Ik ben zoals ik ben en dat zal altijd zo blijven”. NLP en later ook IEMT, Coaching en Systemisch werken, hebben iets in mij weten aan te zetten. Van beperkende overtuigingen ben ik naar onbeperkende overtuigingen gegaan. Ik wil doen wat ik leuk vind, mijn eigen keuzes maken en doen wat mij gelukkig maakt. En dat is mensen zoals jij helpen in mijn eigen praktijk.

“Ik wil doen wat ik leuk vind, mijn eigen keuzes maken en doen wat mij gelukkig maakt.”

Zorghart

Ik heb een zorghart. Dat de fysieke zorg nu te zwaar voor mij is geworden, betekent niet dat ik geen zorg kan verlenen op een andere manier. Ik ben ervan overtuigd dat je altijd een keuze hebt.

Of je nu 60 bent en je baan kwijt bent geraakt of dat je 35 jaar bent en dingen uit het verleden belemmeren je in het hier en nu. Je leven is niet uit gespeeld. In tegendeel, maar je moet wel de switch willen maken. Ik ben het levende voorbeeld.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de pagina’s IEMT en coaching.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over één van mijn diensten? Neem dan contact op via onderstaand formulier.